• slidebg2
  ES Linear Verbau
  Kanalna oplata za profesionalnce
 • slidebg2
  ES Verbau
  Shoring professionals
 • slidebg2
  Krings Verbau oplate
  original od 1949.

E+S Verbau program

E+S Medium box kanalna oplata

U vlastitoj klasi.
Ova serija oplata nalazi se između lagane klase (LBR) i kapacitarnih oplata. Virtualno ne postoji linija proizvoda u Medium klasi koja se može mjeriti sa E+S rasponom asortimana. Specifične dimenzije i elementi dizajna ovog oplatnog sistema čine ga prikladnim za univerzalnu i raznoliku primjenu. U Medium rasponu oplata - cijevi do 1.45 m u vanjskom promjeru - ove oplate sa temeljnom visinom od 2.60 m su internacionalni "bestseller".

Dva dijela - jedan sistem.
E+S potpornji sustav sastoji se od tri individualne efikasne komponente. Glava od lijevanog željeza - sačinjena od čvorastog lijevanog željeza (GGG 50). Efektivno podnosi rastezno-tlačne sile. Osovina, izrađena sa navojima i trenjem zavarenim prirubnicama zglobova, te četiri rupe za prirubne spojne šarafe. Zahvaljujući mogućnošću beskoraknog podešavanja, može se podesiti na željenu širinu iskopa.
Intermedijarna cijev.
Osnovna verzija rađena je od čvorastog lijevanog željeza (GGG 50). Dužine modula su 0.25 i 0.55 m. Kako bi prenosile iznimne sile, intermedijarne noseće cijevi HE-B 180/220 su raspoložive u dodatnim dužinama. Bez obzira na različitost oplatnih sistema, svi oplatni box-ovi kompaktnih klasa - od laganih do Magnum-Box-ova - koriste jedno te isti potpornji sustav.
 
Dužina polja:  2,00 m - 4,50 m
Visina osnovnog box-a:  2,60m
Visina nastavnog box-a:  1,32 m / 2,00 m
Visina propusnosti za cijev:  1,45 m 
Dubina podgrađivanja:
Težina box-a:  1460 kg - 2780 kg

Download sekcija: